Global Variable Must be Constant

If you're having trouble using Context Free or don't understand the language, ask for help here.

Moderators: chris, MtnViewMark, MtnViewJohn

Post Reply
murph
Posts: 4
Joined: Wed Jul 20, 2011 5:28 am

Global Variable Must be Constant

Post by murph » Thu Jun 14, 2012 1:36 pm

I get the subject error when I try to set a global variable to a random interger using randint(2,10)

Anybody know of trick that might initialize a variable for use by susequent shapes... to a random
number?

User avatar
MtnViewJohn
Site Admin
Posts: 842
Joined: Fri May 06, 2005 2:26 pm
Location: Mountain View, California
Contact:

Re: Global Variable Must be Constant

Post by MtnViewJohn » Thu Jun 14, 2012 11:50 pm

That restriction has been removed. Are you on the latest version?

murph
Posts: 4
Joined: Wed Jul 20, 2011 5:28 am

Re: Global Variable Must be Constant

Post by murph » Fri Jun 15, 2012 2:07 pm

Yup, embarassed again. The latest version works fine. Either I or installer might have switched the win7 directory from //Program Files (386) to //Program Files; so the shortcut still lead me to the old exe. Is the newer version 64bit?

User avatar
MtnViewJohn
Site Admin
Posts: 842
Joined: Fri May 06, 2005 2:26 pm
Location: Mountain View, California
Contact:

Re: Global Variable Must be Constant

Post by MtnViewJohn » Sat Jun 16, 2012 11:17 am

Yes, the new version is 64bit. I should tweak the installer to uninstall a 32-bit version before installing a 64bit version.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests